Cautare

1199 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de agandi" (2.87 secunde)
Ziarele romanesti Libertatea, Jurnalul National, Adevarul, Academia Catavencu, Gazeta Sporturilor si Pro Sport sunt distribuite, din 3 februarie, in Republica Moldova, urmand sa apara in fiecare miercuri, in chioscurile Moldpresa, informeaza timpul.md.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click! si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
Patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu si realizatorul de emisiuni Doru Parv au fost arestati in aceasta dimineata. Arestarea a fost facuta in jurul orei 6:00, pentru 24 de ore dupa ce au fost audiati timp de mai multe ore.
Arestarea lui Vantu face parte din strategia lui Basescu de anihilare a presei independente.
Aproape 2.000 de persoane au protestat, marti, in Piata Constitutiei pentru "libertatea de exprimare", mitingul fiind organizat de Mircea Badea si Victor Ciutacu, care au dorit sa atraga atentia asupra amenzilor primite de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA), pe care le considera "jenante".
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Pentru partea de design, Libertatea lucreaza cu Marian Toader, grafician care a lucrat, de-a lungul timpului, pentru Gazeta Sporturilor, ProSport si care a redesenat Evenimentul zilei in 2008 si in 2012. Pe zona de concept editorial, consultantul Ringier este Peter Frank, fost director de marketing la Adevarul.
Libertatea presei, conditie esentiala pentru functionarea unei societati democratice . ... Pe data de 3 mai, a fost marcata Ziua Mondiala a Libertatii Presei.
Asa cum reiese din Constitutia Romaniei, libertatea de exprimare si dreptul la informatie sunt drepturi fundamentale ale oricarei persoane. Aceste doua drepturi sunt esentiale in exercitarea profesiei de jurnalist si, de asemenea, in indeplinirea misiunii sociale pe care mass media o are intr-un stat democratic, asa cum este Romania.
In numerologie cifra 9, numarul la care a ajuns in prezent Revista UZP, in conditii grafice excelente, realizate de Ovidiu Zanfir, este asociata cu inteligenta.
Octavian Andronic, fondatorul ziarului Libertatea in 22 decembrie 1989, al carui redactor-sef si director a fost pana in 1998, a murit in urma unui atac de cord. El era internat in spital de o saptamana, potrivit Antena 3.
Libertatea: Catalina Ponor s-a reapucat de sportul de mare performanta datorita unei componente a lotului SUA, buna sa amica Alicia Sacramone (Autor:
Libertatea.ro:
libertatea.ro: ... 'Mutu nu trebuia sa lipseasca!' In prezent la Rizespor, Florin Cernat (33 de ani) a luat pulsul turcilor inaintea marelui meci de la Bucuresti. - Libertatea: ... Burak joaca in fata alaturi de Bulut, care n-are loc la Galata de Drogba.
Tratatul Comercial impotriva Produselor Contrafacute (ACTA) a fost semnat de statele Uniunii Europene, printre care si Romania, la inceputul anului, in cadrul unui eveniment desfasurat in Japonia. Anterior el fusese semnat, pe 1 octombrie 2011, de Australia, Canada, Japonia, Coreea de Sud, Maroc, Noua Zeelanda si Statele Unite.
Google, cel mai mare motor de cautare din lume, ssi-a schimbat logo-ul si duminica, pentru a marca debutul probelor de sarituri in apa la Olimpiada de la Londra.
Anuntul socant facut de Donald Trump /it.bzi. ... Donald Trump cere ca internetul sa fie oprit astfel incat sa nu mai poata fi folosit de copii. ... libertatea de exprimare, libertatea de exprimare.
De ziua tatalui meu Ti-am spus de atunci, de cand eram foarte mic, Sa nu te joci cu sentimentele mele de copil. ... Si au trecut ani de zile de iluzii, de asteptari Pana cand visul meu sa se implineasca.
O ora si douazeci de ani In noaptea de sambata spre duminica, am dat ceasul inapoi cu o ora si douazeci de ani.
google-analytics.com